277
CurrentMay the holder of a civic office be re-elected?
Chapter 10How are people elected to civic office?
Part 2Who may be elected?
277 May the holder of a civic office be re-elected?
(1)
The holder of a civic office is eligible for re-election, subject to this Act.
(2)
The holder of a civic office is not disqualified from being re-elected merely because the holder, or the council, is suspended under this Act.
This Act’s bill:Explanatory memorandumSecond reading speech
Research tools for this sectionSubscription
The statute text is free to read above. View subscription options to unlock the case-law research tools for each provision.