354
CurrentWho pays for the recount?
354 Who pays for the recount?
(1)
If a recount of ballot-papers is conducted under section 353(3)(b) or (c), the council is to pay for the recount.
Research tools for this sectionSubscription
The statute text is free to read above. View subscription options to unlock the case-law research tools for each provision.